Hey lieve jij! Op deze pagina lees je meer over de pakketten die ik aanbied.

Mede door mijn persoonlijke ervaring met een verstoorde hormoonbalans is het mijn missie geworden om andere vrouwen te helpen met hormoon gerelateerde klachten. Ik geloof dat een gezonde leefstijl ervoor kan zorgen dat je lichaam in balans komt en dat hiermee hormonale klachten verdwijnen.

Ik focus mij specifiek op het vrouwelijke lichaam en help mijn cliënten om hun hormoonbalans weer onder controle te krijgen. Daarnaast ondersteun ik vrouwen om hun lichaam beter te begrijpen, dit zodat ze een optimale gezondheid kunnen bereiken. Het is van belang om dit per individu uitgebreid te analyseren, dit zodat er een passend plan kan worden gemaakt. We gaan kijken naar wat de échte oorzaken zijn van jouw klachten.

Het is absoluut geen dieet, ik begeleid vrouwen om op een gezonde manier hun lichaam te voeden en grip te krijgen op hun gezondheid. Het gaat hierbij niet alleen om voeding, maar ook over hoe jij je leven leidt. 

Voorafgaand het intakegesprek ontvang je als eerst een uitgebreid anamnese formulier, vervolgens gaan we hierover in gesprek. Ik zal veel vragen stellen om zo de hormonale status te bepalen en de oorzaken van jouw klachten te achterhalen. Het achterhalen van de oorzaak van jouw klachten is voor mij erg belangrijk. Wanneer de oorzaak bekend is kan ik gericht een behandelplan voor je samenstellen. Elk individu is anders en dat maakt dat een ieder iets anders nodig heeft. 

Na het intake gesprek krijg je alvast praktische tips toegestuurd om mee aan de slag te gaan. A.d.h.v. het intakegesprek stel ik een behandelplan voor je samen. De uitkomst van het intakegesprek en het behandelplan ontvang je per mail, daarnaast bespreken we het behandelplan. We plannen na ongeveer 5 weken een vervolgconsult in om te bespreken hoe het gaat. Tijdens dit vervolgconsult kunnen we aanpassingen doen daar waar nodig. Tussendoor is er ruimte om vragen te stellen. 

Tarieven

 Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 


Klik hier voor het maken van een afspraak!