Over jouw hormonen

Hey lieve jij!  Welkom op het online platform; jouwhormonen.nl.

Ik ben Ilva van der Dong en ik kom uit het dorpje Joure, dit ligt in de provincie Friesland. Naast mijn baan als docent gezondheidszorg, ben ik hormoon coach. Wegens persoonlijke ervaringen met een verstoorde hormoonbalans, is het mijn missie geworden om andere vrouwen te helpen met verschillende klachten die te maken hebben met hormonen. 

In de reguliere gezondheidszorg wordt vaak niet aangegeven dat er veel te doen is doormiddel van leefstijl aan hormonale klachten/aandoeningen, echter ik kwam er vrij snel achter dat dit alles behalve waar is. Ik geloof er in dat het lichaam erg sterk reageert op hoe wij zorgen voor ons lichaam. En dat het lichaam precies weet wat het moet doen als het de juiste ondersteuning krijgt. Er wordt weinig gesproken over de invloed van hormonen op ons welbevinden, dit maakt het voor mij van groot belang om mijn kennis te delen met vrouwen die graag grip krijgen op een gezonde hormoonbalans.

Op deze website www.jouwhormonen.nl staan verschillende artikelen met tips en belangrijke informatie rondom hormonen. Daarnaast staan er verschillende hormoon-proof recepten op.

Wil je graag persoonlijke ondersteuning bij het in balans brengen van jouw hormonen? Kijk dan eens bij het kopje ‘diensten’ en neem contact met me op! 

Wil je me volgen op instagram? Klik dan op het instagram icoontje onderaan de pagina en klik op volgen!

Voor vragen kun je altijd mailen

Veel liefs, Ilva (jouw hormonen)

Ilva van der Dong