Over jouw hormonen

Hey lieve jij!  Welkom op mijn website; jouwhormonen.nl.

Ik ben Ilva van der Dong en sinds 3 jaar werk ik als hormoontherapeut (in Friesland). Ik combineerde dit eerst met mijn baan als docent (gezondheidszorg). Maar door een groeiende praktijk was het niet meer mogelijk om dit met elkaar te combineren. Ik krijg zoveel energie van het begeleiden van vrouwen en de resultaten die ze behalen, de keuze was snel gemaakt. 

Wegens persoonlijke ervaringen met een verstoorde hormoonbalans, is het mijn missie geworden om andere vrouwen te helpen met verschillende klachten die te maken hebben met hormonen. Ik ondersteun vrouwen met klachten zoals: het uitblijven van de cyclus, een onregelmatige cyclus, klachten nadat ze zijn gestopt met de pil,  vrouwen die graag willen stoppen met de pil, vrouwen die PMS of PCOS klachten ervaren, het uitblijven van een zwangerschap ed.

Ik geloof er in dat het lichaam erg sterk reageert op hoe wij zorgen voor ons lichaam. En dat het lichaam precies weet wat het moet doen als het de juiste ondersteuning krijgt. Er wordt weinig gesproken over de invloed van hormonen op ons welbevinden, dit maakt het voor mij van groot belang om mijn kennis te delen met vrouwen die graag grip krijgen op een gezonde hormoonbalans.

Op deze website www.jouwhormonen.nl staan verschillende artikelen met tips en belangrijke informatie rondom hormonen. Daarnaast staan er verschillende hormoon-proof recepten op. Neem ook een kijkje op www.hormonalflow.nl voor recepten en blogs.

Wil je graag persoonlijke ondersteuning bij het in balans brengen van jouw hormonen? Kijk dan eens bij het kopje ‘diensten’ en neem contact met me op! 

Wil je me volgen op instagram? Klik dan op het instagram icoontje onderaan de pagina en klik op volgen!

Voor vragen kun je altijd mailen naar info@jouwhormonen.nl. Wanneer ik je mail beantwoord kan het zijn dat deze terecht komt in de ongewenste mailbox, check deze daarom ook af en toe!

Veel liefs, Ilva

Ilva van der Dong