Werken met mij?

Door persoonlijke ervaringen met een verstoorde hormoonbalans, is het mijn missie geworden om andere vrouwen te helpen met hormoon gerelateerde klachten. Ik geloof dat een gezonde leefstijl ervoor kan zorgen dat je lichaam in balans komt en dat hiermee hormonale klachten verdwijnen.

Ik focus mij specifiek op het vrouwelijke lichaam en help mijn cliënten om hun hormoonbalans weer onder controle te krijgen. Daarnaast ondersteun ik vrouwen om hun lichaam beter te begrijpen, dit zodat ze een optimale gezondheid kunnen bereiken. Het is van belang om dit per individu uitgebreid te analyseren, dit zodat er een passend plan kan worden gemaakt. We gaan kijken naar wat de échte oorzaken zijn van jouw klachten.

Het is absoluut geen dieet, ik begeleid vrouwen om op een gezonde manier hun lichaam te voeden en grip te krijgen op hun gezondheid. Het gaat hierbij niet alleen om voeding, maar ook over hoe jij je leven leidt. 

Ben jij bekend met één of meer van de onderstaande klachten?

 • PCOS
 • PMS/PMDD
 • Endometriose
 • Problemen na het stoppen met de pil
 • Onregelmatige cyclus / uitblijven van menstruatie
 • Gewichtsproblemen (afvallen lukt niet)
 • Lekkende darm syndroom (leaky gut)
 • Huidproblemen (zoals acne, eczeem, huiduitslag)
 • Overgangsklachten
 • Spijsverteringsproblemen / candida
 • Slaapproblemen
 • Weinig energie

Hier kan ik jou bij helpen!

Tijdens het coachen van cliënten focus ik mij op de volgende 6 onderdelen:
 • Voeding – voeding is de basis voor een gezond lichaam.
 • Stress – de geest en het lichaam zijn nauw met elkaar verbonden.
 • Beweging – op de juiste manier bewegen is van belang voor een goede hormoonbalans.
 • Darmen – je spijsvertering speelt een belangrijke rol in hoe je lichaam functioneert.
 • Cyclus – jouw maandelijkse cyclus zegt veel over je gezondheid.
 • Slaap patroon – een goede kwantiteit én kwaliteit zijn hierbij van belang.

Ik kan niet wachten om samen met jou te werken aan jouw gezondheid!

Woon je niet in de buurt? Dat is geen probleem! De gesprekken kunnen prima plaatsvinden via Zoom, Skype, Facetime of telefoon.

Heb je vragen of weet je niet goed hoe te beginnen?  Stuur dan een mail naar info@jouwhormonen.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Ilva van der Dong

Ilva van der Dong

Hormoon coach
Jouw Hormonen

Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp